. Kabar
kaca

Kabar

  • Deebio sukses lulus sertifikasi GMP resmi PMDA Jepang!

    Sichuan Deebio Pharmaceutical Co., Ltd nampa inspeksi kepatuhan GMP resmi saka PMDA Jepang saka 8.25 nganti 8.26 ing 2022. Tim audit GMP dumadi saka rong auditor sing dipimpin dening ahli veteran sing berpengalaman lan nindakake audit jarak jauh rong dina.Para ahli saka tim inspeksi nindakake ...
    Waca liyane
  • Sapa sing nemokake pepsin?

    Pepsin, enzim kuat ing jus lambung sing nyerna protein kayata ing daging, endhog, wiji, utawa produk susu.Pepsin minangka wangun aktif diwasa saka zymogen (protein ora aktif) pepsinogen.Pepsin pisanan diakoni ing taun 1836 dening ahli fisiologi Jerman Theodor Schwann.Ing taun 1929 tangis kasebut ...
    Waca liyane
  • Perjalanan Bio-enzim Global Deebio: 27 Taun, 30 Negara lan Wilayah

    Perjalanan Bio-enzim Global Deebio: 27 Taun, 30 Negara lan Wilayah

    DEYANG, China, 31 Agustus 2021 /PRNewswire/ -- Sichuan Deebiotech Co., Ltd. (sabanjuré diarani Deebio) bubar ngrayakake ulang taun kaping 20 ekspor terus-terusan menyang EU sajrone API China kaping 86.Mitra Eropa perusahaan ngirim video ucapan selamat, sing ...
    Waca liyane
  • Juara Hidden Deebio mengeti 26 Ekspor Bio-enzim menyang Jepang

    Juara Hidden Deebio mengeti 26 Ekspor Bio-enzim menyang Jepang

    CHENGDU, CHINA / ACCESSWIRE / 20 Agustus 2021 / "Perayaan Ulang Tahun Deebio 26th Ekspor menyang Jepang" kasil dianakake ing Chengdu, China, tanggal 29 Maret. Profesor Yu Rong, Direktur Departemen Bioteknologi lan Farmakologi Sekolah China Barat Farmasi, Universitas Sichuan...
    Waca liyane
  • Dadi Pimpinan Industri API Bio-enzim China

    Dadi Pimpinan Industri API Bio-enzim China

    GUANGHAN, CHINA / ACCESSWIRE / 20 Agustus 2021 / Ing 27 April, Zhang Ge, Ketua Dewan lan Presiden Sichuan Deebio Pharmaceutical Co., Ltd. (sabanjuré diarani Deebio), melu ing Pembangunan Berkualitas Tinggi Bio-enzim China seminar.Dheweke ujar ing rapat kasebut ...
    Waca liyane
  • Deebio ngluncurake Produk Anyar sing Mbantu Nyatakake Pasokan Global kanggo API Tiroid

    Deebio ngluncurake Produk Anyar sing Mbantu Nyatakake Pasokan Global kanggo API Tiroid

    NEW YORK, NY / ACCESSWIRE / 7 Juli 2021 / Bubar, kabar apik liyane saka industri API bio-enzim Cina.Batch pisanan saka API tiroid diprodhuksi dening Sichuan Deebio Pharmaceutical Co., Ltd. wis dikirim menyang Amerika Serikat.Dikabarake yen ...
    Waca liyane
  • Deebio entuk kerjasama strategis karo MEDISCA ing API Tiroid

    Deebio entuk kerjasama strategis karo MEDISCA ing API Tiroid

    Bubar, Deebio entuk kerjasama strategis karo MEDISCA, perusahaan gabungan farmasi global.Deebio bakal nyedhiyakake API tiroid kanthi eksklusif kanggo Medisca tundhuk karo peraturan FDA.Liwat kerjasama iki, Pasokan sing ora stabil lan ora konsisten bakal ...
    Waca liyane
mitra_1
mitra_2
mitra_3
mitra_4
mitra_5
partner_prev
partner_next
Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile