dbr
dbr22
ww

Wiwit taun 1995

// Babagan DEEBIO

Ayo jagad nyekseni kekuwataneManufaktur enzim biologis China.

Sichuan Deebiotech Co., Ltd. minangka produsen bio-enzim global kanthi kemampuan R&D sing kuwat.Kita uga minangka perusahaan sertifikasi EUGMP lan GMP Cina wiwit taun 2005 lan nggawe enzim kanthi aktivitas dhuwur, kemurnian dhuwur lan stabilitas dhuwur.Produk kita wis diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika Utara, Jepang lan Korea Selatan luwih saka 20 taun!Deebiotech uga dadi mitra jangka panjang Sanofi, Celltrion lan Lizhu.

More About
// Kasus kita

Kasus Aplikasi

Pharmaceutical

Farmasi

Ndeleng Liyane
Industry and Agriculture

Industri lan Pertanian

Ndeleng Liyane
Nutrition

Nutrisi

Ndeleng Liyane
//Produk Kita

Produk High Quality

Pancreatin of Deebio with Formulation of Powder...

Pancreatin saka Deebio kanthi formulasi bubuk ...

LUWIH
Pepsin of Deebio for Treating Dyspepsia Caused ...

Pepsin saka Deebio kanggo Perawatan Dispepsia Disebabake ...

LUWIH
Trypsin-Chymotrypsin of Deebio for Treating Kin...

Trypsin-Chymotrypsin saka Deebio kanggo Perawatan Kin...

LUWIH
Chymotrypsin of Deebio for Treating the Wounds ...

Chymotrypsin saka Deebio kanggo nambani tatu ...

LUWIH
Kallidinogenase of Deebio for Variety of Cardio...

Kallidinogenase saka Deebio kanggo Macem-macem Kardio...

LUWIH
Elastase of Deebio for Treating Lipid Hyperlipi...

Elastase saka Deebio kanggo Perawatan Lipid Hyperlipi...

LUWIH
Cytochrome C Solution of Deebio for Various His...

Solusi Sitokrom C Deebio kanggo macem-macem ...

LUWIH
Type II Collagen Peptide of Deebio for Improvin...

Peptida Kolagen Tipe II saka Deebio kanggo Improvisasi...

LUWIH
Patents

Paten

16
Products

Produk

18
since

wiwit

1995
Countries

negara-negara

30
// ARTIKEL TERBARU

Ayo Priksa Kabeh Kita
Warta paling anyar

new
new21-08-20

Hidden Champion Deebio mengeti 26 taun Bi...

CHENGDU, CHINA / ACCESSWIRE / 20 Agustus 2021 / "Perayaan HUT Deebio sing kaping 26...

Waca liyane >>
new
new21-08-20

Dadi Pimpinan Industri API Bio-enzim China...

GUANGHAN, CHINA / ACCESSWIRE / 20 Agustus 2021 / Tanggal 27 April,...

Waca liyane >>
new
new21-07-08

Deebio ngluncurake produk anyar sing mbantu stabil ...

NEW YORK, NY / ACCESSWIRE / 7 Juli 2021 / Bubar, liyane ...

Waca liyane >>
new
new21-06-24

Deebio entuk kerjasama strategis karo MED...

Bubar, Deebio entuk kerjasama strategis karo MEDISCA...

Waca liyane >>
partner_1
partner_2
partner_3
partner_4
partner_5
partner_prev
partner_next
Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile