• Produk
page

Produk

Pepsin saka Deebio kanggo Ngobati Dispepsia Disebabake Ngonsumsi Panganan Protein


  • NOMER CAS:9001-75-6
  • KODE HS:3507.9090.90
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian

    1. Karakter: Putih utawa rada kuning, bubuk kristal utawa amorf.

    2. Ekstraksi Sumber: Porcine lambung mukosa.

    3. Proses: Pepsin diisolasi saka mukosa lambung babi nggunakake teknik ekstraksi sing unik.

    4. Indikasi lan panggunaan: Digunakake kanggo dyspepsia sing disebabake dening overtake panganan protein, hypofunction pencernaan ing periode pulih lan kekurangan proteinase weteng sing disebabake gastritis atrophic kronis, kanker lambung lan anemia ganas.Pepsin minangka enzim sing disekresi. ing saluran pencernaan mamalia.Kerjane kanggo ngrusak protein dadi peptida sing luwih cilik sing bisa diserap dening usus cilik.

    5. Tindakan biokimia/fisiol: Ora kaya peptidase liyane, pepsin mung nghidrolisis ikatan peptida, dudu ikatan amida utawa ester.Spesifisitas pembelahan kalebu peptida kanthi asam aromatik ing salah siji sisih ikatan peptida, utamane yen residu liyane uga minangka asam amino aromatik utawa dikarboksilat.Tambah kerentanan kanggo hidrolisis dumadi yen ana asam amino sing ngandhut belerang cedhak karo ikatan peptida, sing nduweni asam amino aromatik.Pepsin uga luwih seneng mecah ing sisih karboksil fenilalanin lan leucine, lan luwih sithik ing sisih karboksil saka residu asam glutamat.Ora mecah ing valine, alanin, utawa glisin.ZL-tyrosyl-L-phenylalanine, ZL-glutamyl-L-tirosin, utawa ZL-methionyl-L-tirosin bisa digunakake minangka substrat kanggo pencernaan pepsin.Pepsin dicegah dening sawetara peptida sing ngemot phenylalanine.

    Kenapa kita?

    · Lulus GMP Cina lan GMP EU

    · 27 taun riwayat R&D enzim biologis

    · Bahan mentah bisa dilacak

    · Patuhi CP, EP, USP lan standar pelanggan

    · Aktivitas dhuwur, kemurnian dhuwur, stabilitas dhuwur

    · Ekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah

    · Nduwe kemampuan manajemen sistem kualitas kayata US FDA, PMDA Jepang, MFDS Korea Selatan, lsp.

    Spesifikasi

    Item Tes

    Spesifikasi Perusahaan

    CP

    EP

    USP

    aksara

    Wêdakakêna putih nganti kuning cahya;

    Putih utawa rada kuning,

    Putih utawa rada kuning,

    ora jamur lan deodoran;higroskopis,

    bubuk kristal utawa amorf

    bubuk kristal utawa amorf

    solusi banyu nuduhake reaksi asam

       

    Identifikasi

    Selaras

    Selaras

    Selaras

    Tes

    Mundhut ing pangatusan

    ≤ 5,0% (lingkungan garing100 ℃, 4h)

    ≤ 5,0% (670Pa 60 ℃, 4 jam)

    ≤ 5,0% (Dekompresi vakum 60 ℃, 4h)

    Sisa solvent

    ————

    ≤ 5.0%Miturut EP(5.4)

    ≤ 5,0%Miturut USP(467)

    Assay

    3800~12000U/g

    0.54,5 Ph.Eur.U./mg

    3000~20000NF.U/mg

    Mikroba

    TAMC

    ≤5X103cfu/g

    ≤ 10000cfu/g

    ≤ 10000cfu/g

    impurities

    TYMC

    ≤ 100cfu/g

    ≤ 100cfu/g

    ≤ 100cfu/g

     

    E. coli

    Selaras

    Selaras

    Selaras

     

    Salmonella

    Selaras

    Selaras

    Selaras


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    partner_1
    partner_2
    partner_3
    partner_4
    partner_5
    partner_prev
    partner_next
    Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile